Home Intranet Contact

Services

Construction management

Projectvoorbereiding
Wanneer een farmaceutische of biotechnologische organisatie besluit uit te breiden of te innoveren, dienen er vaak nieuwe constructies te worden gebouwd. Of dat nu een cleanroom, een procesinstallatie of een laboratorium is. 

Hoe kan Progress-PME u helpen?
De constructiemanagers van Progress-PME zijn vanaf de opzet van het project betrokken bij de detail engineering van een constructie tot en met het begeleiden van het hele bouwproces. Zo weten de projectorganisatie en de bouwdirectie zeker dat het werk tijdens de bouw goed uitvoerbaar is.

Onze constructiemanager voert desgewenst gesprekken met de relevante overheden om vast te stellen welke eisen er gelden in relatie tot de voorwaarden en wensen van de opdrachtgever. Tenslotte controleert onze constructiemanager of alle contractdocumenten, zoals (basis)bestek, tekeningen, vergunningen en V&G-plannen (veiligheid & gezondheid) zijn gemaakt of aangeleverd. Op deze manier kan de bouw in overeenstemming met alle contractuele eisen, overheidsvoorschriften en codes worden uitgevoerd.

Ook constructie supervisie voor installaties en modificaties van zowel bestaande als nieuwbouw behoort tot de mogelijkheden die Progress-PME u te bieden heeft. Daarbij kunt u denken aan de volgende activiteiten:

  • selectie van geschikte constructeurs en leveranciers;
  • opstellen van contracten;
  • review van constructietekeningen en documentatie;
  • audit van gereviseerde tekeningen;
  • uitvoeren van testen;
  • post-commissioning diensten
to the top