Home Intranet Contact

Consultant Life Science & Health

Consultant Life Science & Health

Ben je opgeleid én heb je werkervaring in de Life Sciences sector? Spreekt projectmatig werken bij opdrachtgevers je aan? Samen met een lerende omgeving in een kennisorganisatie, veel afwisseling en een meer dan uitstekend salaris? Dan heeft Progress-PME een aantrekkelijke positie voor je als Consultant!

Progress-PME is een onafhankelijk adviesbureau voor organisaties in Life Sciences & Health, een sector waarin Nederland prominent aanwezig is, onder meer door publiek-private samenwerking van overheid, bedrijfsleven en universiteiten. De specialisatie ligt onder andere in de farmacie, biotech, ziekenhuisapotheken en high-end food. Opgericht in 1999 en inmiddels ruim 45 professionals sterk, ondersteunt Progress-PME klanten met projectmanagement, engineering, commissioning & validation, productie, kwaliteitsverbetering/borging (QA/QP), kwaliteitscontrole (QC), CMC (Development en Registratie), Lean/OpEx en aanverwante diensten.

Progress-PME vindt haar missie in excellente ondersteuning van de Life Science industrie bij het vermarkten van innovatieve, werkzame, veilige en betaalbare medicijnen, alles vanuit het perspectief en het belang van de patiënt. Met haar brede kennis en ervaring, gekoppeld aan pragmatisme, flexibiliteit en doorzettingsvermogen, zet Progress-PME zich in voor hoogwaardige diensten en kwalitatieve services & consultancy ten behoeve van de klant. Continu opleiden, motiveren, stimuleren en uitdagen van haar eigen professionals staan daarbij hoog op de agenda.

Progress-PME is een succesvolle onderneming die haar klantportfolio in binnen- en buitenland gestaag ziet groeien. Daardoor ontstaan uiteenlopende, maar altijd interessante en uitdagende posities voor professionals in de rol van

CONSULTANT LIFE SCIENCES & HEALTH

Landelijke opdrachten, hoofdkantoor Hoofddorp – 32/38 uur

Wat houdt de functie in?

Als Consultant ben je namens Progress-PME verantwoordelijk voor één of meerdere opdrachten, doorgaans in de vorm van projecten voor klanten waarbij consultants in één of meer disciplines betrokken zijn. De projecten zijn, in een brede waaier van disciplines, gerelateerd aan de Life Science industrie (o.a. biotechnologie, ATMPs, farmaceutica of de gezondheidszorg) en kunnen zowel een nationaal als een internationaal karakter hebben. Je gaat aan de slag als consultant / professional waarin je toenemend zelfstandig projecten uitvoert, of participeert en ondersteuning verleent bij vraagstukken op proces dan wel product inhoudelijk niveau.

Als Consultant bij Progress-PME werk je in hoge mate klantgericht en neem je het nodige eigen initiatief. Ook ga je op basis van kennis en ervaring in jouw discipline optreden als sparringpartner en coach. Al met al een uitermate afwisselende baan die veel uitdaging biedt, zowel vakinhoudelijk als in de opdrachten, projecten en vele contacten met je directe Progress-PME collega’s en interessante klanten in een dynamische branche.

Jouw ervaring

 • Afgeronde hbo / wo-opleiding (chemische technologie, farmacie, biotechnologie, biochemie, engineering, technische informatica, etc.)
 • Minimaal 3 jaar ervaring in de Life Science industrie, bijvoorbeeld als projectmanager, consultant, quality specialist, process development specialist, validatie engineer, supervisor/manager, etc.
 • Werkervaring met projectmanagement
 • Ervaring met het schrijven van projectplannen en rapporten
 • Kennis binnen de Life Science
 • Goede beheersing Nederlands en Engels (zowel mondeling als schriftelijk)
 • Rijbewijs B

Jouw persoonlijke eigenschappen

 • Je bent flexibel, leergierig en houdt je kennis up-to-date via cursussen, trainingen, etc.
 • Je bent communicatief & sociaalvaardig, kan communiceren op verschillende niveaus, treedt tactvol op, bent luistervaardig, klantgericht en kan goed samenwerken
 • Je vindt het leuk te werken binnen dynamische en veranderende organisatie(s)
 • Je houdt van zelfstandig werken en het nemen van eigen initiatief
 • Integriteit en handhaving van ethische normen heb je hoog in het vaandel

Wat biedt deze functie?

 • Een gezond groeiend bedrijf met collegiale werksfeer en aandacht voor human capital
 • Afwisselende baan met uitdagende projecten en opdrachten bij gerenommeerde organisaties in de farmacie, biotechnologie of gezondheidszorg
 • Mogelijkheden je als professional te ontwikkelen, zowel in de functie als door het volgen van cursussen, trainingen en bijwonen van netwerkevents
 • Korte lijnen, persoonlijke betrokkenheid, teamgevoel
 • Interessante en lerende werkomgeving
 • Goede balans tussen werk en privé
 • Méér dan marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden, zowel primair als secundair
 • Auto van de zaak

Meer weten?

Neem contact op met Shara van der Ploeg, consultant bij BAPAS via telefoon 020-7162464 of e-mail shara.vanderploeg@bapas.nl.

Interesse?

Solliciteer via het formulier op de website van BAPAS.

BAPAS - Bureau voor Arbeidspsychologisch Advies en Selectie, ondersteunt Progress-PME op het gebied van werving en selectie van professionals.

to the top