Home Intranet Contact

Director Sales

Director Sales

Bedrijfsprofiel:

Progress-PME is een onafhankelijk adviesbureau voor de farmaceutische industrie, biotechnologie en gezondheidszorg. We leveren onder meer diensten op het gebied van projectmanagement, engineering, CMC, validatie Lean/Opex en kwaliteitszorg. We hebben een gezonde ambitie om te groeien en daardoor zijn we op zoek naar een Director Sales. 

De functie:

Als Director Sales bij Progress PME ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de sales en acquisitie activiteiten. Je vertegenwoordigt het bedrijf extern en bouwt aan de optimale relatie, met nieuwe en bestaande contacten en klanten, om hieruit een win-win situatie te bereiken. Zo identificeer en acteer je op potentiele kansen in en vragen uit de markt. Als geen ander ben je in staat om de vraagstelling van de klant te begrijpen en te vertalen naar de juiste oplossing voor de klant. Het verwerven van uitdagende opdrachten voor onze consultants is dan ook bij jou in goede handen. In deze functie ben je ook pragmatisch en draag je zorg voor de juiste verwerking en afhandeling van informatie, afspraken, offertes en contracten in het CRM -systeem. Je werkt zeer nauw samen met de directe collega’s binnen Progress PME en rapporteert aan de Chief Commercial Officer (CCO).

Jouw profiel:

Als Director Sales weet je de waarden en kwaliteit van Progress-PME uit te dragen en te zorgen dat dit in de vervulling van opdrachten tot uiting komt (o.a. juiste personen op de juiste plaats). Je bent proactief, toont verantwoordelijkheid en bent in staat om  oplossingsgericht te handelen. Ook haal je voldoening uit de resultaten en successen (dealmaker) en laat je niet snel uit het veld slaan. Je hebt hart voor de zaak (lees: klanten en medewerkers van Progress-PME), stelt duidelijke doelen en beschikt over cijfermatig inzicht (omzet/marges). Je werkt graag samen, bouwt bruggen, creëert begrip en draagvlak die zorgen voor een optimale en goede samenwerking.

Functie-eisen:

  • academische (WO) opleiding of HBO opleiding met academisch denkniveau
  • aantoonbare kennis en ervaring (min. 5 jaar) in een soortgelijke sales positie 
  • beschikken over een relevant netwerk
  • ervaring in de Life Sciences industrie is een pré 
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Ons aanbod:

  • een afwisselende baan met contacten bij gerenommeerde bedrijven;
  • een gezond groeiend bedrijf met een collegiale werksfeer en aandacht voor medewerkers;
  • 32 -38 urige werkweek, met flexibele werktijden voor een goede balans tussen werk en privé;
  • meer dan marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden, waaronder bonus uitkering, telefoonregeling, leaseregeling en uiteraard mogelijkheden tot het volgen en bijwonen van trainingen en congressen.

Meer weten?

Voor meer informatie kun je bellen met Edwin van den Bos, Chief Commercial Officer (CCO) +31 650462179 of Marcel van der Putten, HR Manager +31 615226935

Jouw reactie:

Interesse? Wij nodigen je graag uit om jouw CV en een korte motivatie te sturen naar: Progress-PME B.V., Bijlmermeerstraat 20, 2131 HG Hoofddorp, t.a.v. afdeling HRM, of per email via de contact button op de website.

to the top