Home Intranet Contact

Sales Manager

Sales Manager

Heb je commerciële ervaring in Life Sciences & Health, één van de topsectoren van onze kennisindustrie? En spreekt een commerciële rol je aan, bij een prominente leverancier van kennis en diensten in deze sector? Samen met een meer dan uitstekend salaris? Dan heeft Progress-PME dé positie voor je als Sales Manager!

Progress-PME is een onafhankelijk adviesbureau voor organisaties in Life Sciences & Health, een sector waarin Nederland prominent aanwezig is, onder meer door publiek-private samenwerking van overheid, bedrijfsleven en universiteiten. De specialisatie ligt onder andere in de farmacie, biotech, ziekenhuisapotheken en high-end food. Opgericht in 1999 en inmiddels ruim 45 professionals sterk, ondersteunt Progress-PME klanten met projectmanagement, engineering, commissioning & validation, productie, kwaliteitsverbetering/borging (QA/QP), kwaliteitscontrole (QC), CMC (Development en Registratie), Lean/OpEx en aanverwante diensten.

Progress-PME vindt haar missie in excellente ondersteuning van de Life Science industrie bij het vermarkten van innovatieve, werkzame, veilige en betaalbare medicijnen, alles vanuit het perspectief en het belang van de patiënt. Met haar brede kennis en ervaring, gekoppeld aan pragmatisme, flexibiliteit en doorzettingsvermogen, zet Progress-PME zich in voor hoogwaardige diensten en kwalitatieve services & consultancy ten behoeve van de klant.

Progress-PME is een succesvolle onderneming die haar klantportfolio in binnen- en buitenland gestaag ziet groeien en dit jaar haar 20-jarige bestaan viert. Door interne verschuiving ontstaat een positie voor een ambitieuze

SALES MANAGER LIFE SCIENCES & HEALTH
Landelijk (hoofdkantoor Hoofddorp) – 38 uur

Wat houdt de functie in?
De Sales Manager is op MT-niveau verantwoordelijk voor new business en relatiebeheer, ofwel het aangaan van nieuwe en het verder ontwikkelen van bestaande contacten met klanten en prospects binnen in de Life Sciences. Gesprekspartners variëren van lijnmanagers of eindverantwoordelijken van productie, engineering en validatie, QA, QC of product development of registratie voor concrete opdrachten tot inkoopafdelingen voor het afsluiten van raamcontracten.

Het product bestaat uit enerzijds kennis en expertise (consultancy), anderzijds diensten en projecten voor bijvoorbeeld engineering, cleaning validatie, Lean Six Sigma en CMC (chemistry, manufacturing & control) bij productregistraties.

De Sales Manager rapporteert aan de CCO en kan naar behoefte een beroep doen op de kennisdragers binnen de organisatie.

Klik op  deze link voor de gehele vacature.

Interesse?
Direct solliciteren? Klik op deze link.
Vragen? Neem contact op met Davita Alderlieste, consultant bij BAPAS via telefoon 020-7162464 of e-mail naar davita.alderlieste@bapas.nl.

BAPAS - Bureau voor Arbeidspsychologisch Advies en Selectie, ondersteunt Progress-PME op het gebied van werving en selectie van een Sales Manager.
to the top